Första träningen för PF 00-01

Tänk nu är den avklarad och så sjukt skoj vi hade. Fast som sagt ska kanske ta allt från början. Cyklade lite tidigt till träningen, så var där ca tjugo i fem och vi börjar fem. men sånt är livet hade lite som skulle fixas, låsa upp och kolla de nya bollarna. Alla hade luft i sig utom 3, sen började det komma lite folk, dock endast de barn som tidigare har tränat. Sen kom det några 01 som nu har flyttat upp och spelar med oss. Sen ett, två, tre så var hela hallen full med barn/föräldrar/syskon. Alla skrek och frågade en massa saker "Ska man skriva på någon lapp!?" "När ska vi börja, vad ska vi göra nu" också vidare, trodde att jag skulle bli knäpp. Vi har aldrig varit så många på en träning, vadå PANIK!?

Som tur var så kom Emelie och räddade mig, tog sedan en samling för namnuppropning. Fin fint en hel del nya, faktiskt hela 6 stycken, mycket trevligt precis vad vi behöver! Vi var totalt 15 barn på träningen idag, var av 7 var killar och resten tjejer. Efter uppropningen så hade vi uppvärmning, tränade passningar och skott killar för sig och tjejer för sig. Emelie tog hand om killarna och jag tjejerna denna gång! Anledningen till uppdelningen är att vi så småningom ska ha två lag! Sen efter 30 min var det dags att flytta över alla till ena planhalvan för då var det dags för PF 02-03 att börja sin tärning på andra halvan. Blev då spel för vår del, mycket uppskattat av både barn och föräldrar, dock lite många barn till att spela endast en match, men man lär av sin misstag så nästa träning blir det annorlunda och antagligen fler barn, vilket kommer bli en utmaning och mycket spännande. LÄNGTAR redan tills nästa träning!

Ungar är bara för härliga, en av tjejerna frågade om det fanns något handbollsläger, där man sover över också, vi har dock inte haft det innan svarade jag, men vi ska ta upp det på föräldrarmötet, tänk den blygaste tjejen frågar en sådan sak första träningen, underbart eller vad!? Vi har då redan varit duktiga och planerat nästa träning jag och Emelie det gjorde vi när vi cyklade hem. Man får ju ta vara på tiden ;) Nu har jag varit duktig och skrivit en ny adresslista till laget, dock är den inte klar ska fyllas på nästa träning! Underbara ungar ♥  

Martin skrev

och ändå vill du inte ha ungar själv?:O:O

Den 2008-09-03 klockan 23:52:55.
http://namnetblevholmberg.blogg.se/

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo