Min dag har varit brabra :)

Min dag har varit brabra :) Som vanligt så tog man bussen 07.10 till skolan, dock så var älsklingen med denna tisdag! Sen hade man finansiering och kalkylering i 2h. fast tiden gick hyfsat snabbt, dock så var vi endast 5 elever då vi allt som allt är 12 :) Sen blev det dags för dagens andra och sista lektion matematik C, alltid lika skoj. Sen begav man sig till bussen för att åka hem, eller nej inte hem utan till världens bästa farmor.

Hade då sådan tur att jag träffade på Marcus och Mattias :) det var då ett tag sedan, har faktiskt saknat dem, men har då träffat Marcus ett par gånger men inte Mattias! Dem kände knappt igen mig och dem trodde att jag skulle på fest och att jag hade solat haha. Dem är bara för goa! Sen travade jag vidare till min lilla farmor, då hon låg och vilade lite så kom jag och störde. Men det gjorde inget sa hon, sen kom mammsen och vi fikade lite, myspys! Sen körde mammsen och jag för att tvätta bilen vilket gick fin fint, sen hem satte mig och svarade på lite annonser och skrev på projektarbetet! Nu känns det verkligen som om man har kommit igång på riktigt!

Sen var det dag att hjälpa mammsen med maten vilket gick super, skulle käka fisk som brollan hade fått av en kompis, men tyvärr så smakade den sump, så vi fick slänga den sen fick vi steka lite panerade fiskbitar. Men det gick fin fint, dock synd om den andra fisken men den hade ju käkat pellets!  

Sen bar det av ut för att övningsköra, det gick super idag, började med landsväg, sen blev det cirkulationsplats för första gången, sen en tur i Staffanstorp, sen ut till Nevishög och Klågerup och sen hem igen! Handlade dock på City gross också! Det ända som gick sådär idag var avslutningen så min "parkering" blev litta fel! Nu som alltid sitter man här ny duschad och fin. Har dock ett svullet knä, fråga mig inte varför har fanken inte gjort något! Helt skumt, får la se om jag kan vara med på idrotten imon!


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo