Andra träningen!

Träning idag för pojkar/flickor födda 00-01, befann mig då tillsammans med den andra tränaren Emelie på Hagalidhallen i Staffanstorp, duktiga som vi hade varit så hade vi redan klart för oss vad som skulle göras. Steg ett var att få upp de småmålen, 4st drygt. Inte världens smidigaste mål precis, men vi är ju vana så det gick fin fint!

14 barn idag, hoppas på fler nästa gång då 2 av våra tjejer kommer, som endast är där varannan vecka! Trevligt med mycket barn. Dagens träning började med doppboll på helplan, vilket gick sådär alla hängde inte med, men dem hade kul och det är huvudsaken! Sen blev det spel på två planer, ytterst uppskattat. Sen fick vi dra ihop oss till en planhalva där det blev spel på en plan. Funkade 100 gånger bättre denna gången än förra! Sen dags för passningsövning som gick galant, tätt följt av skott träning.

Man kan ju inget annat än och sträcka på sig. Nöjda med oss själva är jag och Emelie då några av föräldrarna satt och snackade på bänken om hur duktiga vi var :) Ja vad ska man säga, det är ju kul att dem tycker så! Nu finns det inte så mycket mer att säga, tack och hej!
//MVH PF 00-01

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo