Fransk bulldogg

Kan inget annat än att gå runt med ett ännu större leende än vanligt på mina läppar. När jag bara tänker på det, så blir jag pirrig i hela kroppen :) Det är faktiskt lite svårt att förstå om jag ska vara ärlig. Tänk min önskan har nu nästan gått i verket, vi ska skaffa hund! Visst är det helt fantastiskt!? Som det ser ut nu så ska vi ha en liten "fralla" :) happy face!!!

Varje dag är jag inne på FBK:s hemsida och kollar om det kommit uppm någon nu uppfödare, jag har tagit kontakt med 95% av alla uppfödare av "frallor" i hela Sverige till och med i Stockholm och då har det gått långt. Men vad gör man inte för att få den hund man vill ha!? Skulle kunna ta kontakt med uppfödare i Norge, Finland samt Danmark. Men ack där stoppade mammsen och pappsen mig. Men visst är dem bedårande!? Hoppas så att där finns någon som har en liten "Frank" till oss :) tihi jo jag har varit i farten igen med mina namn! Men mammsen tyckte som jag den här gången :) även pappsen och brollan diggade "Frank" tihi!

Nu längtar man till att få besked av någon uppfödare, sånt tar tid och sen till den 17 Maj :) Då ska hela familjen till Hässleholm och gå på FBK:s utsställning :) längtar som bara den!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo