Delmål 1!

Ett delmål, påvägen har vi idag klarat av jag och världens bästa älskling ♡ Det var nämligen dags för ultraljud idag :) spännande och snacka om att älsklingen var nervös. Jag också för den delen, fast ändå inte så mycket som jag trodde att jag skulle vara. Som alltid så var vi ju ute i god tid. Sådär 40 min innan det var vår tur var vi på plats. Väl inne på plats så hade i alla fall mina nerver släppt.
 
Ohh ja där på skärmen var det lilla livet. En liten bebis finns där inne, en fullt frisk och pigg bebis. Ville dock inte göra riktigt som sköterskan ville. Men är både mamma och pappa envisa så kan man räkna ut vad den här lilla kabraten kommer bli ;) hehe En sådan känsla går inte att beskriva. Nu kan man vara ännu mer lugn när man vet att trollungen där inne mår bra ♡ 
 
Såklart så bad vi om en bild på trollungen, så den har vi här hemma nu. Får la se om den läggs upp här eller ej ;) inte än iaf. Tiden går och det är 5 månader kvar, tills vår trollunge är beräknad. Ohh nej vi vet inte könet och vi(jag) ville inte veta. Älsklingen var sugen på att ta reda på det men ändrade sig sen.
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo