Lördagsmys ♡

Även denna dag blev rätt bra ändå, dock ingen bra start. Då man vaknar efter ca 12 h sömn och ändå är trött, inge kul precis och när man inte känner för att göra något mer än äta. Då man är super hungrig, länge sedan jag åt så mycket till frukost. 2 tunnbrödsrullar, 1 glas juice och 3 skålar med flingor och mjölk. Sen var jag typ helt slut. Så när sambon körde iväg så gick jag och la mig igen. Så jag och vovven somnade igen i några timmar.
 
Sen kändes det faktiskt bättre. Så vi steg upp och insåg att det stormade ute, vräkte ner snö och regn :( inget kul. Men dem hade ju lovat storm så. Där rök mon blomkål och dippa än en gång tänkte jag. Men det fick bli ett litet mellanmål. Sen ut i stormen med vovven, som bara tyckte att det var kul. Hehe sen ringade en av mina fina kollegor/vänner.
 
Oh undrade om jag ville hänga med och handla :) hehe så jag fick min kära blomkål och dippa! Happy me, tur att man har så snälla personer runt om sig ;) härligt! Sen hem och äta lite. Blev räkmacka mumsigt! Sen nu ska jag avnjuta min efterlängtade blomkål, morötter och dippa kvällen lång ♡ 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo