Vår nyhet...

För att nu har vi släppt loss på vår nyhet :) att vi väntar en liten trollunge lagom till sommaren, så mysigt. Det kommer att bli toppen, men just nu är det verkligen svårt att förstå. Förstå att det verkligen är sant :) att vi har en trollunge påväg. Men det är la något som får smälta in, något som kommer med tiden. Sen får man då bara tacka och ta emot. Att man mår så pass bra som man gör, inte mått speciellt dåligt den första tiden heller. Men ändå småsaker, som man märkt som inte är som annars.
 
Men så som man hört andra må, så är jag glad att jag mått/mår som jag gör. Så ska inte klaga, dock lagom ont i ena ballen och ovanligt trött. Men det är normalt säger dem som förstår sig på det hela ;) hehe lite krämpor får man då ha. Vi har i alla fall valt att inte gå ut med vår nyhet till alla förrän nu, vilket känns bra. Våra nära och kära fick ju förstås veta för någon vecka sedan :) på farsdag också vidare. 
 
Men nu är det offentligt och ja alla vet :) även dem på jobb. Så det känns bra minsann, inget man behöver fuffla med osså hehe ;) skönt. Fast att en del redan listat ut det hela och visste så :) Nu kan man ha vilka kläder man vill, inte för jag inte haft det innan precis, hehe men nu börjar en liten bula synas, mysigt!
 
♥♥♥

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo