Dagarna...

Dagarna springer förbi och man hinner knappt med. En vecka går så snabbt att vips så är det måndag igen och det var precis måndag känns det som. Men hösten har ju kommit för att stanna i alla fall :) det har man märkt. Så mycket regn vi fått varje dag nu de senaste veckorna var länge sedan sist. Men var är alla de där fina höstdagarna som man kan längta efter?! Hrm inte är dem här i alla fall.


För övrigt så har Veija hunnit med en liten minitripp till farmor och farfar :) måndag-onsdag. Men natten mellan tisdag till onsdag blev Veija lite dålig :/ kräktes också vidare inget kul. Men sen blev det inte mer med det. Hängig hela onsdagen och mycket trött igår. Idag är hon som vanligt och pigg :) härligt! Men vi stannade hemma idag också för att få vila samt att vi ej ville ha magsjuka hem. Då det går magsjuka på förskolan.

Snart kommer sambon hem och vi kan hålla helg alla tre. Hela lilla familjen :) ska bli skönt. Sen är det nya tag på måndag! Dagarna flyger förbi så snart är det la måndag igen.


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo