2013-03-26

IGÅR!!!
Det är faktiskt svårt att beskriva ibland hur fruktansvärt underbart livet kan vara ibland. Startade iaf gårdagen med att stiga upp efter klockan, då man hade tagit på sig ett ideellt jobb för handbollsklubbens skull. Snäll som man är ;) och inte förrän jag skulle bege mig iväg så inser jag att jag omöjligt kan cykla med bollnätet med 30 bollar i ;P så vad gör man!? Jo, man går! Snacka om att detta kändes i armarna, efter att ha traskat genom halva Staffanstorp.
 
Så var det dags för lite handboll med ca 100 barn i 4,5h :) happy me! Men som man bäddar får man ligga helt enkelt ;) lagom slut i både kroppen och huvudet efter dessa 4,5h. Men som vanligt är det alltid lika kul att se barnen när dem försöker och lär sig nya saker. Sen återstod det bara en liten prommenad med detta förbaskade bollnät, genom halva Staffanstorp och sen en prommenad hem också efter det.
 
Unnade mig sedan en stund på spikmattan i soffan :) härligt får jag säga. Älskar min spikmatta :) Sen var det bara till att käka lite middag, packa väskan och byta om. Dags för sista matchen :( lite trist men vad ska man göra. Kul att man kan vara med på matchen iaf ;) träffa alla härliga tjejer också vår härliga tränare förstås!
 
Inte vår bästa match precis, inget som fungerade hundra. Men så är det ibland och det kan man inte göra så mycket åt. Fick dessutom spela på ny position, efter träningen i måndags ;) hehe så nu kommer man antagligen få spela 9 igen :/ trötta mig, blir aldrig av med den positionen. Då vår tränare tyckte att jag spelade super som 9 :)
 
Efter vår kära match blev det buss till Lund och sedan en tur hem till härliga Josefin för att käka våfflor :) mycket gott och trevligt. Härligt att umgås med så härliga människor :D men som min nya chef sa, "Håller man på med handboll så kan man inte mer än vara en härlig person" Det är i sådanna här stunder man ler och bara myser. Att man kan ha en sådan tur att ha så underbara vänner, världens bästa pojkvän och den bästa familjen i världen!   
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo