Nästa...

Så spännande, det är ett nytt steg, ett steg framåt. Tänk det återstår endast fem dagar, fem dagar av mitt nuvarande jobb. Så ja då har det redan gått 2,5 månad. Det är sjukt, så fort tiden har gått. Det känns lite konstigt att ,man ska sluta med något man trivs med så mycket, men det är nog så att när man vet att det bara är tillfälligt så går man in med en inställning och om det skulle vara längre. Så är det en helt annan sak.
 
Men som med "alla" de andra jobben som jag haft, så har jag varje dag gått till jobbet med ett leende på läpparna och det tror jag helt klart är en fördel. Allt blir så mycket lättare då :) härligt! Nog om detta, på fredag 15/3 är min sista dag på skolan där jag jobbar.
 
Vad händer sen då? Kan man fråga sig, jag ska faktiskt vara ledig i två veckor :) ska bli skönt, efter att ha jobbat utan riktig semester de senaste åren :) så två veckor är jag väl värd! Sen drar nästa kapitell igång, ett nytt steg framåt. För den 2/4 börjar jag på ett nytt jobb! Ibland får man ha lite tur helt enkelt, det kommer bli ett för steg till det som förhoppningsvis komma skall :D
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo