Swichhh...

Det har gått fort, swichhh så vart det bara en vecka kvar. 2,5 månader går fort, mycket fortare än vad man kanske tror men sånt är det. Har i alla fall både varit lärorikt och roligt får jag säga. Kan absolut tänka mig att arbeta på en skola igen. Helt fantastiskt måste jag säga, men som sagt har ju alltid tyckt om skolan så det kan ju vara därför man trivdes så bra.
 
Som man kanske kan förstå så har mitt vik gått ut på låg/mellanstadieskolan i Staffanstorp, tråkigt men sant. Nu styr vi framåt mot nya äventyr. Har redan tagit några steg framåt, startar dock med att ha lite semester i två veckor. Men det känns skönt och det är jag faktiskt värd. Efter att ha jobbat i snart 1 år utan semester så! Men den 2/4 då händer det grejer, för då börjar jag på ett nytt jobb. En förskola :) jobba med lite mindre barn.
 
Har fått ett vik där på 2,5 månad som det ser ut nu kan bli längre. Men sen har jag också sökt in tillhögskolan :) faktiskt exakt idag gjorde jag det :) spännande. Så vi får se vad jag kommer att hitta på till hösten ;)
 
 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo