Bollskolan...

Happy me, nu är jag på gång igen, det känns skönt. Det är svårt att låta bli, men har man inte tid så har man inte, vad ska man då göra liksom!? Men det är alltid kul :) För några veckor sedan fick jag ett trevligt samtal från en gammal tränarkollega, en av många. Man har ju haft en del genom åren, men det är alltid kul när man kan inspirera andra :) Det är ren kärlek när man kan ge andra en del av sig själv.
 
Ett trevligt samtal som slutade med en förfrågan om att få börja hjälpa till med våra minstingar i klubben :) Bollskolan flickor och pojkar 5-7 år :) härligt med de små liven! Fick allt en karamell och suga på där efter samtalet. Men kan ju säga det att det var bara ett problem och det var att tiden ej passade med mitt schema. Men ack, det löste min kära kollega så fint :) bara för min skull så flyttade man fram träningen 30 min, så jag också ska hinna.
 
Så i torsdags var min comeback på plan igen efter någon månad som ledig, härligt att vara igång igen. Direkt in i hetluften, men varför inte!? 20 härliga småknattar med massor av energi :) så underbart. Sen kan man ju inget hellre än att bli glad när en förälder efter träningen kommer fram och säger "Jag måste bara berömma dig och säga vilket TÅLAMOD du har" Hehe vad ska man svara på den!? Bara till att tacka och ta emot! Så nu laddar vi inför torsdagens bravader :) 
  

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo