Sommar...!?

Nu vill jag ha sommar, sommar, värme, sol och mycket annat. Trött på snön, det är inget kul. Det finns nog inget positivt med snön! Inte som jag kan komma på nu i alla fall. Förutom att det är snö ute och kallt så ska jag nog inte klaga. Har ju som sagt lite mini "semester" i två veckor och det känns faktiskt som en evighet.
 
Redan såhär dag nummer tre av ledighet så har jag börjat känna mig rastlös. Blir som sagt lite rastlös om jag inte har saker att hitta på. Dock så har jag faktiskt gjort en hel del dessa tre dagar. I måndags tog jag lite halft sovmorgon, lång promenad med vovven, handlade med mammsen och en tur till frissan. Så nu är man hel och fin i håret igen haha. Igår så vaknade jag i lagom tid, tog en lång promenad med vovven, hem till farmor och hälsade på. Sen hem och laga mat, köttfärslimpa :) mumsigt! Sen blev det styrelsemöte i Lund och sen äntligen hem i soffan och mysa. Fick dock ett ryck och bakade en äpplepaj tillsammans med mammsen :)
 
Idag har jag vandrat i snöyran med vovven och mammsen en lång promenad. Sen hem och gjort grönsakssoppa :) haha första gången man testade på att göra egen, får hoppas att den blev god ;) det lär vi ju märka sen i alla fall. Blir antagligen till att trotsa snön ännu en gång...
 
t

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo