Du är...

Du är det bästa som någonsin har hänt mig. Är så otroligt glad över att jag träffade dig, att jag faktiskt tog chansen när den kom. Hade nog aldrig någonsin förlåtit mig själv som jag inte tagit chansen. Det var meningen att vi skulle träffas, det var meningen att vi skulle träffas vid just den tidpunkten. Just på den platsen, den dagen :) minns det som om det var igår. Dock var det ju något varmare den dagen än vad det är nu. Men i mitt hjärta är det varmt, för där finns du. En given plats sedan dag ett.
 
Det har aldrig känts så rätt som det gjorde med dig första gången vi träffades. Det är svårt att beskriva känslan. Att något kan kännas så rätt redan från början, var inget jag visste. Men nu vet jag, säkrare än någonsin, har alltid varit säker på mina beslut, har alltid vetat vad jag velat och precis så är det nu. Jag är mer än säker på mina känslor, mer än säker på att dem besvaras, mer än 120 % säker på att detta är rätt, på att jag vet vad jag vill.
 
Jag vill dela mitt liv med dig Dennis Pettersson ♥ Ingen annan, bara dig. Vill uppleva allt med dig vid min sida, dela allt vad livet erbjuder, fylla mina dagar med äventyr tillsammans med dig. Jag vill bli gammal tillsammans med dig ♥ Att veta vad kärlek är, är inte lätt. Men jag tror faktiskt att jag vet vad det är. Det är du älskling, kärlek för mig är DU!
 
Funderar ibland på varför jag inte träffat dig tidigare, varför det skulle ta 22 år av mitt liv innan jag träffade dig, innan någon så underbar som du skulle komma in i mitt liv. Men finner ingen bra förklaring, mer än att jag tror att det var meningen, meningen att jag skulle välja fel ett par gånger innan det tillslut blev rätt ♥ Så rätt som det skulle kunna bli.
 
 
I Loved you Always...
I Love you still...
I Always have...
I Always will...♥
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo