För att jag vet att du...

Nalle
För att jag vet att du finns där för mig alltid. För att jag vet att du aldrig någonsin kommer att svika mig. Jag vet att de du gör för mig är sant, det är äkta. Inget som du bara hittar på. Det är sant, så sant som det kan bli! Det är äkta kärlek mellan oss, vi gör allt för varandra.

Skulle gå genom eld för att få vara dig nära, skulle kunna simma över Atlanten för att få vara dig nära. Skulle kunna göra precis vad som helst för att få vara din för evigt. Det finns inget slut för min kärlek till dig, du är den mest underbara person på hela denna jord, att veta att du är min får mig att må bra! Att bara tänka på dig får mig att bli varm i hela kroppen.

Du sprider en sådan glädje runt dig så att det inte finns ord. Jag uppskattar dig mer än du kanske vet om, men ibland är det så sjukt svårt att visa hur mycket jag älskar dig, liksom vad du betyder för mig. För det finns inga och då menar jag inga ord som kan beskriva vad du betyder för mig.

Jag vet att ibland blir det fel, men det är så det ska vara. Jag uppskattar att du lyssnar på mig som igår, då det blev lite fel. Jag vet att jag kankse gjorde fel, men nu förstod inte vad jag menade. Men jag förstår varför du reagerade som du gjorde. Men det känns bra att vi snackade om saken och att allt är bra nu igen. Jag saknar dig så jag håller på att dö!
- Jag älskar dig Martin<3 // Din Therese 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo