Lillejulfton<3

Världens underbaraste farmor<3
Jag vet att jag har världens underbaraste, sötaste, gulligaste, snällaste, trevligaste farmor. För det finns ingen som är som du i mina ögon. Du finns alltid där för oss när vi behver det, även om vi inte alltid uttnyttjar det, så ska du veta att vi vet om att du alltid finns där för oss oh vi finns där för dig.

Jag vet att vad som ä händer så kommer du alltid att vara världens bästa farmor och den platsen kommer ingen någonsin att ta ifrån dig. Din plats i mitt hjärta, kommer alltid att tillhöra dig. Varje gång jag ser dig, så ser jag farfar. Jag vet att farfar hade varit så stolt över oss alla, inte minst över dig farmor.

Du ska bara veta hur mycket han älskade/älskar dig, ni tyckte olika som mycket men jag vet att innerst inne så älskade han dig mer än du någonsin kommer att förstå. Jag vet att du saknar honom och det är du inte ensam om, jag saknar honom något så enormt så att det inte går att beskriva. Jag kanske inte visar eller säger det, men jag är en av de peroner som saknar honom mest.

Min gulliga farmor var hr idag den 23/12 för att lämna lite julklappar och käka lite god julmat, vilket var mycket trevligt. Älskar dig så farmor, fick så sjukt underbara julklappar. Du hade inte behövs ge oss så mycket!
  • En lite söt jultomte
  • 4 rödvins glas
  • Salladsbestik
  • 5000 kr
Älskar dig farmor nu och för alltid<3
Alldeles för mycket, men jag blev så sjukt GLAD. Men jag hade blivit glad för vad som, det är inte julklapparna som gör julen det är all kärlek som vi människor delar med varandra. Den kärlek som vi ger och får<3

Så mycket kärlek som jag får från alla mina nära och kära så lär jag leva i 100 år, saknaden av de som inte längre står här vid vår sida men som för alltid finns i våra hjärtan den växer. Men deras kärlek övervinner allt, finns inget slut på kärlek som en gång påbörjats...

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo