Träffa Mr Guldfisk!

Stefan
Ihho spenderade min dag i Lund idag! Träffade min underbara flicka! Tina och jag hade fått för oss att vi skulle köpa presenter till varandra och sedan byta med varandra, vilket vi också gjorde. Kollade på fina små sommarklänningar gjorde vi det med! Som vanligt så blev vi sugna på glass! Tihi käkade varsin stor!

Ringde sedan till Mr Guldfisk och bestämde att vi skulle ta bussen för att träffa honom, nu när han ändå var i Lund och lana/nördade sig! Där vi sedan blev hämtade av Mr Guldfisk och hans kompis!

Ihho det var dock ett bra tag sedan man träffade honom, har ju saknat Mr Guldfisk! ?Blubb blubb? Snackade en del skit, som vi brukar göra! Då Stefan/Mr Guldfisk och en pojk som heter Alexander fick för sig att dem skulle laga mat! Herre gud säger jag bara, Tette och Tina fick så ingripa när Mr Guldfisk skulle mikkra köttbullarna!

Vi fick sedan för oss att vi skulle lira pingis! Vilket inte var så lyckat, vi kunde inte hålla oss till bordet! Hrm det var ju nämligen så att Mr Guldfisk och Alexander skulle laga makaroner samtidigt som dom skulle spela pingis vilket slutade med att det kockade över hehe!

Spelade sedan lite fotboll inomhus vilket var ganska så underhållande! Men de brukar de dock alltid va då man är med Mr Guldfisk! Vi försökte sedan tat rocka med en rockring men det gick inte så bra, när vi skulle va två i den! Tina och Tette fick sedan för sig att hoppa ut genom fönstret i de gröna gräset! Tette och Tina gjorde en jätte fin blomsterkrans till Mr Guldfisk som han sedan vägrade att ha på sig men han fick ha den en stund!

Sedan var Tette och Tina tvungna att ta bussen hem! Eller ja snarare till stan för vi skulle käka! Stackars Tette fick sitta i hela 45 min och vänta på buss jävlen!

Ohh nu sitter man här och saknar sin underbara älskling! Vet inte vad jag ska ta mig till, vill va med honom NU! Älskar dig så Erik<3 
     
martina skrev

va det fick jag med asså vänta i 45 minuter:P

Den 2007-04-22 klockan 14:35:52.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo