R.I.P och Saknade

Ni fem är älskade och saknade. Ni kommer alltid att finnas i mitt hjärta tiden med er kommer jag aldrig glömma. Älskar er så, vila i frid mina älsklingar<3

Graven
Min mjuka lilla vän på fyra små tassar jag saknar så, minns allt som om det vore igår, du fanns hos mig. Kommer aldrig någonsin att glömma de 7 ½ åren jag fick spendera tillsammans med dig, det kändes som en evighet som bara tog slut så plötsligt. Men det var ändå bäst så, ville inte se dig lida mer! Saknar dig så Nina, min älskade lilla kanin, det finns ingen som dig.
Vila i frid vännen min, Nina jag saknar dig<3

Jag som vill ha det som det var innan du försvann. Det var en underbar tid, jag fick spendera med dig och kommer aldrig någonsin att glömma den farfar. Saknaden den är enorm, fast att det nu snart har gått fyra långa och tråkiga år sedan du lämnade mig/oss. Du är älskade och saknad. Har nu insett att jag aldrig kommer att få dig tillbaka och jag får tyvärr acceptera det som det är. Kan ingenting göra åt saken. Kommer alltid att älska dig farfar.
Vila i frid farfar, du är guld värd för mig. Allan Andersson 03-08-04  

Flickan min du är mer saknad än du kanske förstår, inte bara av mig utan alla dina riktiga vänner, vi var trotsallt bara vänner inte bästisar. Vi var olika men för det så saknar jag dig. Kan inte fatta att det hände? Varför skulle någon så ung försvinna och varför just du? Alla dessa frågor utan några svar, men det får jag nog lära mig att leva med. Camilla du kommer alltid att finnas i mina tankar gumman, tänker på din familj och dina vänner som saknar dig så.
Vila i frid gumman min du är saknad! Camilla Hernmo 05-12-17 

Tänker på dig då och då. Du var trotsallt en del av mitt liv, även om den delen var liten, men du fanns där. Det är de lilla som betyder så mycket, saknar faktiskt dig Gustaf, kommer aldrig glömma dig.
Vila i frid Gustaf Andersson R.I.P<3

Du var en person som man alltid kunde lita på du stöttade vår handbollsklubb till 100 % men nu finns du inte mer. Något som är svårt att förstå, jag kände inte dig som person, men som en i klubben och det räcker för att man ska förstå hur värdefull du var som person.
Vila i frid, saknar dig Göran Andersson 06-12-08

Ni två är saknade, men jag vet att ni har det bra utan mig, era liv går vidare precis som mitt! Men kommer alltid att sakna er, för ni betyder så för mig<3

Ögat
Ohh jag saknar faktiskt en speciell person, vilket jag inte riktigt kan förstå varför, men nu är det så bara. Tänker på så roligt vi hade det tillsammans, du var inte som en vuxen, du var som en av mina kompisar. Saknar den tiden så, tänker på dig ofta. Men har insett att vi aldrig mer kommer att träffas för våra liv har nu ingenting att göra med varandra längre. Men saknar den tiden vi kunde spendera tillsamman och så skoj vi hade det. Men det som hände var trotsallt bäst, saknar inte den personen som jag kanske borde sakna jag saknar dens mamma!
Carina du är en underbar person och tänker på dig ibland!


Det låter säkert skumt, men det är så. Ohh du min älskade vän på fyra ben jag som hade blivit så kär i dig, nu finns du inte i mitt liv längre, det var ett tag sedan sen jag såg en bild på dig, började gråta. För jag saknar dig så, vi hade en relation som ingen annan kan slå. Du var så otroligt söt och fin. Saknar den tiden jag fick spendera med dig, fastän att du var jävligt irriterande ibland så älskade jag dig ändå. Kommer aldrig glömma dig, vad som än händer. Du är nog den jag saknar mest i den familjen.
Riff du är bara så underbar, saknar dig vännen på fyra ben!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo