Underbart väder<3

Jordgubbar

Tråkigt värre, men ljuvlig väder, ohh vill ha sommarlov NU! Helt sjukt, så underbart väder då man vaknade i morse. Kändes som om det var sommar, men det är en blandning mellan vår och sommar så underbart varmt och skönt!

Kan det bli underbarare? Jo de kan ju det, känns som om man aldrig är riktigt nöjd. Det som fattas just nu är sommarlov och min underbara älskling. Fast man ska inte klaga har ju tema nu i 3 veckor och det är som lov för vi ska inte göra så mycket! Älsklingen honom får jag träffa snart får jag hoppas så jag ska nog bara vara tyst!

Har i alla fall kommit fram till att livet är underbart. Sitter just nu i skolan och har min första lektion, ska nog inte klaga nu heller började 09.30 så! Snart lunch så, resten av dag återstår sedan men då är det chill, bara tema så!

Hoppas att min älskling snart svara på smset som jag skickade innan. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, så jag får ta och lugna mig. Men saknar honom så det inte finns ord. Erik du är mitt allt<3  

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo