Picknick i det fina vädret och kärlek i Hässleholm<3

Haft en sjukt underbar dag idag, som började med att man träffade sin sjukt underbara vänner i Stadsparken i Lund och hade så kallad "Picknick i det fina vädret" och lirade fotboll. Men som sagt inget hindrar oss från att träffas och ha skoj. Lite moln på himlen skadar aldrig! Vi hade lika skoj för de! "Kungen hade möglat" haha "Men då får vi ringa till kungahuset och meddela det" Vi är bara så sjuka!
Haha, men det sägs ju att man inte har roligare än man gör sig! Älskar er allihop mina sjukt underbara vänner! "Det är typiskt dem från HIF!" haha så klart så lirade vi fotboll och vi hade superduper skoj! Dock bjöds det inte på något vackert väder men det hindrade inte oss!

Fortsatte sedan min tur tillsammans med Sebastian till Hässleholm där vi hade en mycket givande diskussion om hur kissig Tette var! Vi kom fram till om vi missade tåget så hann Tette kissa. Men det gjorde vi dock inte! Hur var det nu Sebastian "Vi är framme 5, 20 över halv" hrm ja ni fattar nog!
De där lät ju bra liksom! Men som sagt skoj hade vi iaf, vist tusan vi glömde ju att vi skulle reservera en hel vagn till oss Sebastian? Det får vi göra nästa gång. "Han låter inte som han ser ut" haha de där lät ju begåvat Sebastian! "Hur låter han som han ser ut då?" haha.

Så vart man framme i Hässleholm, bara så sjukt underbart för där satt han min älskade Erik<3 Det finns ingen som är så underbar som denna pojk. Var dock tvungen att gå på toa, haha men behövde dock inte betala 2 kr för dem hade ja fått av Sebastian så det var chill.
Gick sedan med min älskling och köpte nåe block som han skulle ha till skolan. Aww älskar dig Erik<3 Då så klart nyfikna Sebastian ringde för att ge lite råd, oh hjälpa Tette med sina kärleksbekymmer som hon inte har!
Mycket snällt Sebastian men Tette klarar sig! Haft en sjukt underbar dag med min älskade Erik, det finns inga ord som kan beskriva hur jag haft det idag och hur kär jag är!

Jag älskar verkligen dig Erik<3 Du är bara så underbar, kan inte förstå att just jag fick bli din. Du betyder så otroligt mycket för mig! Saknar dig så fort jag inte är med dig, vill inget heller än oh va med dig<3         

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo