Danmark haha!

Danmark
Ja man kan gott skratta sig lycklig!
Kan man ha mer otur eller vad?
Nej det går nog inte. Klart vi tog bussen
från S-storp till Lund sedan tåget till
Helsingborg, för att sedan ta båten
över till Helsingör. Men då fick vi veta
då vi hade löst biljett och allt att det
var röd dag i Danmark, då blir man
ju bara så lycklig. Men aja, det
hindrade inte oss, vi åkte över.

Oj som det blåste kan man lugnt säga,
men vi kom iaf fram och ja där var ju inte
någonting att göra, det fanns bara sprit att handla! Inte så underhållande, men vadå då!? Vi köpte lide sen tog i båten hem igen, pallade inte stanna längre, de blåste som fanken! Fick dock vänta lite på båten men så kan de gå! Dagens bästa kommentar "Så kan de va" trodde mamma skulle bli galen på mig, jag hade tydligen svarat de hela tiden utan att tänka på det!

Fy fanken vad det finns många kymiga människor i Helsingborg! Oh så skönt, äntligen satt vi på tåget, då en stackars familj blev bestulna på en av sina resväskor. Men man kunde inte göra så mycket, sedan fick vi stå oh vänta en liten stund på bussen, men så var vi äntligen hemma! "Borta bra men hemma bäst" Oh jag trodde ja skulle dö, jag saknar min Erik något så sjukt, det finns inte ord för det.

Vi bestämde oss sedan för att åka till Svedala för att kolla på kläder, stannade då för att ta ut pengar! "Han har nog inte alla hönsen hemma! Men det är synd om honom!" "Dessutom så är han nog lite så efterbliven"  Tss "Jag vet det är synd om dig Tette" ohh min bror är så snabb i käften, "Men du jag har alla hönsen hemma" han började då bara flabba! "Ja kanske det men inte alla kycklingar" Han är som han är! Men där vart då inget skit att ha!

Det slutade med att vi kom till fel affär, men tillslut så kom vi rätt! Haha, slutade dock på MC inte allt för glad men det fick gå. Hade fan bara otur, där man beställde en Cheesburgare då man fick in en vanlig jävla handburgare jag trodde ja skulle dö! Men jag pallade inte tjafsa med den stackars tjejen, jag kund lika bra ha stått där hon va ju fan helt störd!

Var på G hem nu så sjukt skönt, var så trött så jag gick och nanna kudden när jag kom hem. Sedan kom Micke på besök, tihi fick 500 kr! sedan fick jag ett ryck, kände att jag behövde städa rummet! Jahapp nu var det gjort, så nu sitter man och väntar på älsklingen<3 Saknar dig Erik, ska snart kolla på TV igen haha! Haft en underbar dag trots alla motgångar?          

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo