Sjuka i huvet!

Tette och Sebastian
Tina jag tror inte att du behöver påminna oss! Vi vet att vi är galna! Haha och ännu galnare tillsammans, Tette och Sebastian var igång idag på lektionerna! Även Josefin så klart! Men hon klarade sig ifrån kommentarerna från Tinas sida!

Det hela började med att vi hade samhällslektion, ganska så segt. Men sen började vi snacka om duschar! Då vår lärare precis hade snackat om att om alla duschade 5 minuter mindre varje gång man duschade så skulle det spara på vattnet och miljön mycket mer än vad man tror. Då kom Tette och Josefin fram till att man kan ju duscha 2 och 2 så sparar vi på vattnet! Så nu är det bara till att hitta en duschkompis gott folk! Jag har dock redan 2! Haha Josefin så klart också min underbar pojkvän<3

Det hela fortsatte dock då vi skulle ha naturkunskap! Det blev bara värre och värre. Då vår naturkunskapslärare började snacka om att han skulle komma på besök och vi skulle göra ett experiment med honom, det kunde smälla ordentligt fick vi veta! Haha eller vad säger du Tina? ;)

Sen slog det över helt Sebastian och Tette kom på värsta idén att vi skulle ha debatt på parkeringen och dela in oss i olika länder och sedan ha varsitt fack! Haha lysande vett ni! Sebastian kladdade på tavlan och Tette babblade vilket dream-team! Haha! Det var sedan efter det vi fick höra från Tina att vi var sjuka i huvet haha!!!       

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo