Farfar du är saknad<3


Varför ska livet vara så jävla orättvist? Jag kan inte förstå varför, varför just de personer man älskar mest ska behöva lämna en först!? Orkar snart inte mer, varför ska det vara så svårt? 

Vill bara att allt ska va som det var innan du försvann, ahh jag vill inget hellre än att få dig tillbaka. Jag kan inte glömma dig farfar och jag kommer aldrig någonsin att glömma dig, du är världens bästa farfar. Det finns ingen som du och kommer aldrig finnas. Vill bara att du ska komma tillbaka nu, stanna förevigt hos mig, jag behöver dig farfar!

Jag kan än idag minnas din begravning, bara så fin, kommer aldrig glömma den dagen. Allt var så fint, och du fanns med mig hela tiden, för mig är du inte död, du är bara borta. Men så långt borta, du är för långt bort. Jag vill ha dig här hos mig, farfar mina tårar rinner för din än idag. Kan inte sluta, mina tårar tar aldrig slut, jag kan inte sluta tänka på dig.

Det finns nog ingen som saknar dig mer än vad jag och farmor gör. Varje gång jag ser farmor tänker jag på dig, varför just du? Ni kunde fått mer tid tillsamman, mycket mer tid. Du anar inte hur mycket farmor saknar dig, även om hon inte visar det, så vet jag. Hon säger de inte bokstavligen men jag vet, allt hade varit så mycket enklare för både farmor och mig om du bara funnits vid vår sida. Farfar jag behöver dig, här och nu! Hatar att leva utan dig, orkar inte. Inget är som det kunde och borde vara, för du är inte här.

Jag vet inte hur jag orkar leva utan dig, du var mitt allt. Varje dag utan dig är en plåga, som jag får lära mig att leva med, men som jag aldrig kommer acceptera. Kommer aldrig acceptera att du är död, det bara inte går. Jag kan inte förstå, jag vill inte förstå, det bara inte går, farfar jag vill ha dig tillbaka.

Allt skulle bara vara så underbar då, att bara få vara med dig. Bara få berätta för dig vad du betyder för mig, det är något som jag aldrig hann säga. Det finns så mycket som jag aldrig hann säga till dig och göra tillsammans med dig. Älskar dig farfar, vill ha dig hos mig, kommer aldrig glömma dig för det går inte, du är den enda som förstår hur jag känner<3 Farfar jag lever för dig, för jag vet att du vill att jag ska vara lycklig<3 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo