Trötta mig...

När man försöker se det ljusa, se framåt och tänka positivt. Det är inte alltid så lätt, ibland är det lättare sagt än gjort helt enkelt. Men man kan ju inget annat än bli lite smått förbannad när det tar emot gång på gång. Har snart bara tre veckor kvar på jobbet, vad händer sen!? Ingen som vet, inte ens jag. Men en sak är säker och det är att jag har i alla fall bestämt mig för att söka till högskolan :) sen får jag se vad som händer. Men ska i alla fall söka in till förskolelärare hade jag tänkt, är sugen på det. Sen får jag se vad som händer, vem vet det kanske plötsligt dyker upp ett jobb, ett av alla de 100 jobb man söker som en idiot. 
 
Kan inte bli annat än förbannad då många arbetsgivare stirrar sig blinda på utbildningen, PERSONLIG LÄMPLIGHET existerar inte det längre!? Tydligen inte, självklart är det både bra och viktigt med utbildning. Men när man vet att man har en utbildning som nästan är identisk med den som arbetet kräver och man får till svar att man inte har rätt utbildning eller tillräkligt med erfarenhet, då blir man så trött. Hur ska man kunna ha några års erfarenhet om man precis är färdigutbildad!? Förstår dem som resonerar så att det inte är lönt att utbilda sig för man får ändå inget jobb, eftersom man saknar erfarenhet. Kanske dags att göra om en del utbildningar och lägga in mer praktik. Så att det kan räknas som erfarenhet. 
 
Men mitt i allt detta så ska jag lyfta fram min nuvarande arbetsgivare som faktiskt vågar chansa, som tror på de unga. Min nuvarande chef har en dotter som är lika gammal som mig, jag var den yngsta som sökte vikket och fick jobbet, För att hon trodde på mig, för att hon vill se dem unga få jobb, ge oss en chans. Fler borde se framåt och tänka en gång extra innan man fattar ett beslut!
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo