Bullmamma :)

Effektiv är ordet, det kan beskriva denna lördag minsann. Gick faktiskt upp i normal tid, startade sedan dagen med en lång, underbar promenad i det helt fantastiska vädret med världens bästa vovve. Helt fantastiskt höst väder, med näst intill sommar temperatur :) 20 grader i solen! 
 
Sen blev det faktiskt lite frukost trots allt :) haha inte likt mig men ibland så kan även jag blixtra till. Efter frukosten så var det bara till att renskriva min kladdiga inköpslista och sedan kasta sig på cykeln :) ner till City Gross! Där man fick inhandlat allt som behövdes. Trodde jag haha :) insåg dock någon timme senare att jag glömt två saker, men inte så konstigt då dem inte stod med på min fina lista ;) haha! 
 
Har i alla fall fått bakat lite idag, underbart. Ett bra tag sedan jag bakade bullar, blev både vanilj- och kanellbullar idag :D gutt så nu är frysen full igen. Med bullar och muffins. Det fick även bli en morotskaka som lite plus i kanten.  Dock får morotskakan vänta tills imon, tjuvsmakat bullarna har jag gjort. Men det kan man ju vara värd ;) har ju dessutom tvättat hela tre maskiner tvätt idag :) lite nyttig känner man sig allt. Sen efter en lång dag med bakning fick det allt bli en lång promenad med vovven i det fina kvällsvädret. Sen pizza på det, nu mys i soffan :D
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo