Att alltid förstå...

Att alltid förstå, man får inte bara gå. För man måste förstå, förstå vad som händer, att du aldrig någonsin vänder bort från mig. Jag älskar dig och du älskar mig! När dina heta läppar pressas mot mina, Ällsklingenmin kropp ger dig svar då är jag trollbunden i ditt försvar och vill för alltid hålla dig kvar.

Utan att finna något speciellt svar, så förtrollade du hela min värld, du gjorde det plötsligt värt att leva! Leva ett liv som jag aldrig tidigare trodde var möjligt, en del tycker så klart att det är ganska så löjligt, men ack nej inte för mig! Jag sådde några blommor, en för varje vän, jag tror att det var fyra, men särskilt minns jag en. En vän som aldrig försvinner iväg, en vän som alltid finns där!

Jag förstår vad du menar, vad du gör, vad du vill, vad du säger och allt det där! Vi är olika, men endå så otroligt lika, ingen kan någonsin ta dig ifrån mig. Jag ska kämpa tills jag dör, för du ska alltid finnas vid min sida!

När du kysser mig för sista gången, då vi måste gå åt varsitt håll, så hoppas jag att du precis som jag gör med ditt, tar mitt hjärta med dig och håller det tätt emot ditt hjärta så ska du få höra att det alltid kommer att slå för dig min älskling! Mitt hjärta har aldrig någonsin dunkat så som det gör för dig, du har gjort mig hel! För mig så finns det inget slut, bara en början på något nytt, ska uppleva så mycket tillsammans med dig! 

Du är inte som alla andra, du har något som ingen annan har. Jag är inte som alla andra, jag har något som ingen annan någonsin kan få, jag har dig!
Martin skrev

awww älskling du e bara för bäst.. älskar dig över hela mitt hjärta.. vet inte va ja ska säga..:$

Den 2008-03-25 klockan 23:10:12.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo