Shopping!?

ShoppingShoppa det är något som var ett tag sedan, längtar något så fruktansvärt efter att få shoppa loss, bara få springa runt på stan bland alla andra människor, med en massa kassar. Med saker som jag velat ha! Det låter så underbart, det var som sagt ett bra tag sedan det inträffade, vilket kan bero på att man har så mycket annat för sig och sen är man ´ju som sagt ekonomisk till 100%!
Men snart är det lov och då får man pasa på, får la ta och lätta lite på plånboken. Fast att det tar emot^^ Men ska nog överleva, har iaf bara bestämt  tre saker som ska ske på lovet, plugga med Tina en dag, träna en dag wet-vest och var med älsklingen hela lovet<3

Sen får jag nog tyvärr ta mig i kragen och skriva lite på min motionskanpanj, än om det är så där typ 9 veckor kvar. Men det är skönt att ha det gjort, oh ja nu sitter man här med hela psykologi arbetet som försvann ut i tomma intet igår, så måste skriva på det som fan imogon så att jag blir klar innan fredag, för jag fick lite mer tid på mig :)
 Väska
Skulle faktiskt behöva en ny väska på tal om något helt annat, men så fort jag är i en affär så hittar jag ingen som jag så där blir förälskad i, det är skit svårt! Men sen när man går på stan, eller till bussen så ser man så sjukt många väskor som bara är så snygga, men man vet inte vilken man vill ha!? Helt sjuk!

Men en vacker dag så kanske jag hittar min dröm väska vem vet! Har iaf bytt väska för att jag var sugen på att använda en annan väska nu ett tag, tills jag hittar min dröm väska! Det lär dock ta ett tag så hinner nog byta en gång till!

HalsbandVet inte varför men jag tyckte att den här bilden på halsbandet bara var så söt. Blev helt kär i halsbandet, oh det är också något som jag skulle vilja ha. Nya smycken, och en massa nya kläder, men det är också så svårt att välja och hitta något som passar, varför ska det vara så svårt hela tiden!? När man inte latar eller behöver något så hittar man det, men när man letar så hittar man inget!

Det är alltid lika samma för mig! Fast det löser sig säkert med tiden, det är ju inte precis så att det är livs viktigt, jag har ju trots allt kläder som jag kan ta på mig, så ja mig slipper ni se naken ute på stan ;)

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo