Städning!

Överst på schemat idag var städning och ja nästan den enda punkten för dagen, fast det är klart jag har en sak till som ska göras! Det är träningen, Städninghar nämligen träning ikväll! Men tillbaka till den första punkten, städning! Ja det är något som jag har gjort idag, precis klar så när som sängen, ska bara lägga i sakerna, kuddar och täcken! Men det får bli sen efter jag har skrivit klart här! Har iaf torkat bort allt dammet i rummet och dammsugit golvet + mattan! Så jag känner mig ganska så nöjd!


Men just nu så sitter jag och snackar med Stefan på MSN, ganska så underhållande. Nämligen ett tag sedan man snackade men honom, fast det är inte så konstigt, han ligger ju i lumpen. Bland alla andra gröna små gubbar!


Älsklingen vandrade nyss upp för trappan, skulle antagligen på toa^^ Tihi sen kom mammsen och frågade om vi skulle ha vårrrulle! Jo tack de kan nog gå ner en sådan, nu efter att man har varit aktiv haha! längtar något sjukt till träningen ikväll, det ska bli as skoj och få springa av sig lite och leka med alla bollar och vänner. Men nu ska jag tacka för mig denna gång, det kommer förhoppningsvis ett inlägg per dag nu fram över, men kan inte lova något och för er som alltid läser här kommentera gärna och kolla gärna in http://www.stuttsi.bilddagboken.se/ där finns alla mina bilder!  

PS. Glömde ju att säga hur otroligt snygg och gullig min bild är, den som jag valde till det här inlägget. På något sett så får den mig att tänka på Tina :)


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo