Lovet!

Som ni säkert redan har märkt så har jag inte haft tid eller lust till att skriva ett inlägg för varje dag som jag tidigare lovade! Men det är nog ingen som dör!? Får iaf hoppas på att det inte är det! Men ni kan få en snabb genomgång, har varit med älsklingen hela veckan :) 

18/3-08 Sen kom Tinisen till mig i tisdags för vi skulle plugga matte och sen träna på kvällen. Vilket vi också gjorde, fattar iaf lite mer av matten nu! Träningen var lika underbar som alltid! Sen på kvällen så stannade Tinisen, hon nannade över hos mig! Så fick spendera en hel dag med mina två älsklingar Tina och Martin! Glömde nästa bort det, mammsen var också med och tränade vilket inte är något nytt^^

Kollade på film sen när vi kom hem, helt trötta var vi iaf. Vi såg Jumper, den var då lite så konstig enligt mig, men de andra tyckte att den var bra och själv så såg man inte hela. För jag somnade så sött^^ Men det var inget nytt, var fan helt slut!

19/3-08 Sen nästa dag var det dags att gå upp efter klockan igen, vi skulle nämligen in till stan för att bada och träffa Sarah och Sebastian. Så efter många om och men så käkade vi frukost och packade. Sen var det dags att ta sig till bussen! Vilket gick hur fint som helst, så var vi i parken på väg till badet. Där inne satt Sarah och väntade på oss, nu fattades bara Sebastian, men han var på G och kom efter en stund!

Nu var det bara till att byta om, så var vi inne! Inte så mycket folk, vilket var skönt. Tyvärr så hade vi en sådan otur så att vågmaskinen var i sönder :( snacka om att man blev lite buttt! Men vi fick klara oss med vattenrussiebanan vilket vi också gjorde, nu blev älsklingen glad för han fick leka med Sebastian och han fick bada! Alla åkte och hade skoj sen lekte vi lite med de där vattengrejerna. Hoppade sedan i "bubbelpoolen"  där det tyvärr stank kiss :( inte så trevligt så vi gick i den vanliga igen!

Sen var vi alla hungriga så vi gick och beställde mat. Själv så käkade man schnitzel med, gött var det iaf men man blev så klart hungrig! Sen lekte vi lite till men jag och Sarah började att frysa så jag, Tina och Sarah gick in och bastade, men killarna skulle bada lite till! Fixade till oss oh sen gick vi ut och köpte lite gott i kiosken! Sen gick vi till stationen och åkte hem!

På kvällen så kom farmor för att hämta mig och älsklingen! Vi skulle följa med henne på bingo i Eslöv, vilket var väldigt trevligt, men vi hade tyvärr ganska så stor otur i början men sen vände det för min den skrek på två rader och fick 150:- sen på näst sista spelet så fick jag full bricka och skrek igen då fick jag 1000:- så jag var glad men stackars älsklingen och farmor fick inget :( men vi hade iaf trevligt, käkade nybakade bullar, kakor och mackor. Gott var det och trevligt! Var hemma vid 23.15, sen gick vi och la oss!

20/3-08 Idag är det torsdag och vi fick gå upp efter klockan idag med, kommer fan att dö. Sitter här skit trött just nu hemma hos älsklingen. Dagen började med att vi åkte till Lund för att byta buss för vi skulle till brandstationen i Svedala för älsklingen skulle skriva prov. Sen tog vi bussen in till Malmö, sen hem till Velinge oh nu sitter jag i älsklingens säng :)           

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo