Prov!

ProvGahh då var det hemska över för denna dag, jag har isf överlevt ännu. Känner mig otroligt glad över det, men som sagt de hemska startade redan i morse, då man kom till skolan och skulle ha klassråd, vilket gick rent åt helvete fel typ, för ingen ville säga något! Fast det var ganska så snabbt överstökat, vilket var ganska så skönt!

Inte nog med det, dagen fortsatte med matte prov, vilket var skit jobbigt för man kände sig hur dum som helst, jag fattade typ inget och ändå så har jag varit så duktig och pluggat som en idiot inför provet. Men det kan inte alltid bli som man har tänkt sig, tyvärr!  Hoppas iaf på ett G, så man slipper att ha något prov nästa vecka då det är omprovstillfälle!

Tihi en komisk sak är att när jag hittade denna bilden, så tyckte jag att jag kunde se en likhet mellan hon i gult och mig själv och det är att jag precis som hon såg ut att fatta ingeting!

Dagen eller ja kanske ska säga skoladgen slutade också med något hemskt, tyska prov. Fast det är klart, nu har man iaf det gjort! Hade kunnat göra det på fredag, men kände att det hade blivt samma resultat då så lika bra att få det gjort! Hoppas nu bara på att jag får G :)

Så nu sitter man här och väntar på att Tina ska sluta, sen ska vi in till stan och shoppa lite, hoppas nu att jag hittar något fin fint, för jag är så trött på att vara i skolan, att ha prov lite smått deprimerad, men när det gäller matten så kan jag ta Tina i hand. Min omprovskompis i matte :) Sen har jag ju Sebastian min lilla omprovskompis i tyskan så det ska la lösa sig :)

Man löser iaf inget med en sur in, det är lika bra att man är berädd på det värsta och sen får man se vad so händer och hur resultatet är! Man kan inte mer än försöka, som jag brukar säga. Det får gå som det går, nu är det gjort iaf!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo