Regn!

Regn,regn och åter regn! Det är något som denna dag har varit fylld av. Snacka om att det är konstigt väder, det är för fanken mars inte oktober. Vilket man ibland kan undra över, men man får helt enkelt göra det bästa av saken och inte nog med det, som ni kanske har märkt så har de senaste inläggen inte innehållit någon/några bilder och det beror på att det inte fungerar som det ska, så bilder läggs in så fort det funkar! 

Men nog om det, klockan är 19.17 denna fredag och jag sitter hemma hos älsklingen och skriver. Han roar sig med att spela Wii som vi var och köpte igår tillsammans med hanns pappa. Känner inte riktigt för att spela, orkar inte stå upp. Har nämligen gått igenom hela Velinge idag med älsklingen, vi skulle ta bussen till Höllviken för att hälsa på hans mamma och sen gå på MC men vi pallade inte gå till MC så vi sprang till bussen ist! Så vi åkte till Velinge igen och gick till ICA och köpte glass och ostbullar haha!

Gahh så sjukt trött och seg man är. Ont i benet de har man så klart, men vet inte vad jag har gjort, fick det igår innan jag skulle gå och lägga mig. Sen vaknade jag med det också!? ONT! I morgon är det påskafton och man ska umgås med älsklingens familj och hans mosters familj, ska bli trevligt! Men så klart så saknar man familjen där hemma, som ska iväg till mormor och morfar för att fira mormor! 

Men man kan som sagt inte vara överallt samtidigt, oj glömde nästan att berätta att i morgon så ska jag måla ägg :) Vilket var ett bra tag sedan jag gjorde sist, så det ska bli skoj. Har lurat med älsklingen, så han ska också måla, iaf ett!

För er som håller koll på min bilddagbok så undrar ni säkert varför där inte är några bilder på sista tiden, men nu är det så att internet har dampat lite så har inte kunnat lägga upp några, men det kommer så fort jag kommer hem så ja ungefär på söndag eller måndag!  

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo