17/3-08

Får la börja inlägget med att detta är från igår, men hela Internet var helt cp så kunde inte ladda upp inlägget! Men som sagt här kommer det, bättre sent än aldrig!


Fick gå upp efter klockan ännu en dag, det känns inte som om det är första lovdagen idag. Men det kanske kommer, skulle iaf upp vid 08.45 för att jag skulle ta cykeln 09.15 och be ge mig ner till mitt sommarjobb, för att jag skulle hälsa på Lasse och Stefan! Vilket var trevligt, fast att jag bara ska arbeta tillsammans med Stefan, så var det trevligt att snacka med Lasse också. Sen fick jag då reda på att jag kanske kommer att få 6 veckor ist för 5 :) vilket man inte tackat nej till!


Hur som helst så hette det att jag skulle bli omkring visad på området, men vi satt inne och snackade i 30 min ist, jag viste som sagt redan var jag skulle vara och vad som ska göras. Har ju arbetat med sådant förr och har ju bott på Nämdemansgården så känner till stället!


Tog min cykel och cyklade hem igen där älsklingen låg och väntade, mysigt :) Så vi käkade frukost och hade lite myspys, sen kollade vi på TV medhanns vi väntade på mammsen! Sen åkte vi in till stan och skrev in mig och mamma på en bilskola! Så nu är steg ett gjort, men vi ska genomföra det den 22 april!


Sen gick jag och älsklingen på stan eller nej vi blev körda ner till ONOFF för jag skulle lämna tillbaka mina hörlurar. Sen åkte vi till Nova Lund. Nice får man ju lov att säga, använde upp mitt presentkort inne på Kics! Där jag köpte en ny perfym ;) nice sen köpte jag smink för 400:- inne på Mitti! Så har 100:- kvar där inne haha!


Hade en trevlig dag tillsammans med min älskling<3     


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo