Saknar dig älskling<3

Älsklingen

20.15 - Det har nu snart gått 14 timmar sedan du lämnade mig för att åka till Tyskland, det känns som en evighet sedan. Jag saknar dig mer än jag någonsin har gjort tidigare. Jag vill bara att du ska komma hem nu igen, jag vill ha dig hos mig.

Tänk att man kan sakna någon så sjukt mycket, jag viste inte att det gick. Men nu har jag fått det bekräftat, vilket både är på gott och ont! Gahh jag tror att jag blir tokig jag får varken se dig, känna dig, höra dig, snacka med dig förrän på fredag. Vilket är helt galet långt bort, jag vill bara vara med dig 24/7!

Men jag unnar dig denna resa, för du är guld värd min underbaring. Önskar bara att jag kunde vara vid din sida varje sekund, tänk när jag ska iväg, jag kommer att dö. Kommer fan dö så mycket som jag saknar dig. Fällde en tår tidigare idag för att jag tänkte extra mycket på dig, en glädjetår just för att jag är så otroligt lycklig så fort jag tänker på att du är min, bara min.

Sitter här framför datorn och tänker på allt som vi har gjort tillsammans och så mycket mer som vi ska göra! Ikväll kommer jag att gråta mig till söms, för jag saknar dig så mycket. Utan dig är jag inte hel, måste vänta tills på fredag då jag får vara i din famn igen. Älskar dig Martin<3    


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo