Skola!

Jahapp så sitter man här igen, i skolan! Men det är både på gott och ont! Har ju temadag idag, så har ingaBöcker lektioner som vanligt förutom tyskan :( inte så skoj. Men det får gå, dock så måste man vara i skolan för att man ska få närvaro! Men inga problem för här sitter man! Så duktig som man är så är man i skolan så där typ 1h innan vi börjar, men jag har faktiskt en anledning och det är att jag har varit hos syon!

Vilket gick hur bra som helst, fick en massa information och det är inte säkert att jag måste läsa matte C helt glad, men jag tror endå att jag ska göra det, för det kan vara bra. Man får fler möjligheter då om man ska läsa vidare sen!

Dock vet jag inte om jag ska läsa vidare och vad, var jag ska läsa i så fall! Men snart är det dags för att samlas för vår älskade temadag om rökning och droger börjar! Så jag får skriva mer senare, när jag kommer hem och blir tvungen att skriva på min psykologi. Vill inte men jag måste för den måste vara klar innan fredag, men det fixar sig! Gahh på tal om något helt annat, så saknar jag min älskling något så sjukt mkt, men fick iaf söta sms tidigare :)


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo