Att alltid förstå vad som händer...

JagAtt alltid förstå vad som händer, det är inte alltid så lätt som det verkar. Vet du inget om det som hänt, så lägg dig inte i. Snacka inte om saker som du inte själv vet något om, att en annan person saknar någon mer än något annat här på denna jord, kan inte du göra något åt.

Så snälla, acceptera bara det som hänt. Låt livet gå vidare, försök att leva livet så som du alltid har gjort. Vet inte alltid så lätt, för längtan, saknaden och allt de där finns alltid runt omkring en. Var män än är, vad man än gör så finns det alltid där. Det är inget som man kan göra något åt, det är bara så livet är.

Ibland så inser man inte vad man har förän man har förlorat det., så ta tillvara på allt som du äger och har. För plötsligt en dag så kan det vara borta och du får aldrig någonsin se det igen.

Blunda inte göt verkligheten, för den försvinner inte hur du än gör. Fortsätt att kämpa du har igen det i framtiden, om inte så har någon annan nytta av det! Den finns alltid där var du än är, vad du än gör... 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo