7 april - 11

Kort dag i skolan, med sovmorgon. Började 10.30 men det är inget för mig, då jag nästan försov mig :/ haha men jag kom allt bara 5 min för sent så det var lugnt :) Tycker det är bättre att börja tidigt och sluta tidigt! Haft kommunalkunskap och drama idag. Hade varit duktig och gjort läxan som alltid till kommunalkunskapen och alla andra ämnen :) Dramat idag gick bra, har nog inte skrattat så mycket på länge, hamnade i samma grupp som Muslem, Mohamed, Puya och Claudio :D haha jag säger bara KAOS! Efter skolan fick jag skjuts till Lund av Tomas tackar, tackar!

Hem och ta det lite lugnt. Inget speciellt som skulle göras, mer än att käka något. Sen var det dags för lite Affrodans med moster och kusin :) riktigt kul var det. Sen så kände jag igen en del av stegen, från när vi haft det i skolan. Så det var kul och svettig det blev man. Vilket är nice, man ska svettas när man tränar :) 

Annars har denna dag bjudit på det vanliga, en lugn och skön kväll hemma framför TV:n och en del framför datorn då det är lite information som man hade på listan som ska skickas ut, det är ju dags för läger med handbollen nästa helg!

  

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo