Tisdag 5 April - 11

Ny månad och det har redan gått fem dagar. Dagarna bara springer iväg, vilket i och för sig är nice. Då man får gjort en hel del om dagarna, tycker faktiskt att det är riktigt skönt. När man kan bocka för allt som står i kalendern. Alltid lika skönt, dock är ju en del dagar mer effektiva än andra. Men så är det alltid!

Haft fullt upp hela helgen, startade fredagen med att jobba på Skåningen 17.00-23.30 riktigt kul disco för årskurs 4-5. Hela 85 stycken barn som kom, så det var lite att göra, men ändå hyfsat lungt. Sen var det upp med tuppen på lördagen som vanligt, då det var dags för simning, jobba, jobba, jobba! Hem och ta det lite lungt, sen var det kalas som stod på schemat :) hem till mormor och morfar! En riktig trevlig kväll, med mycket god mat och många skratt som alltid.

Söndagen bjöd på handboll i Ljunghusen :) blev två förluster och en vinst. Sen bara slappa, resten av dagen så skönt kan jag lova. Måndagen bjöd på en lång dag i skolan, avslutade dagen med idrott :) bollspel och styrka. Riktigt nice kan jag lova. Dagen till ära så har det varit en helt okej dag i skolan, med redovisningar men det har varit lärorikt :) sen blev det en runda till stan, men kom hem med 0 kassar :) duktig jag är! Sen blev det en runda, tro det eller ej :) inom Skåningen för att skriva papper!


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo