Måndag

Ny vecka, nya tag, nya dagar, nya äventyr! Skönt att ännu en vecka har börjat, för det betyder att jag är inne på min femte vecka av åtta som jag ska jobba denna sommar. Skönt att ha ett jobb, men samtidigt så är det skönt när det är över sen. Men så är det med det mesta, om man säger så.

Lite variation på jobbet kan man ju lungt säga, idag har vi fått vattna. Kanske inte låter så superduper skoj precis. Men det var ganska så kul med lite omväxling. Lite drygt att få rätt på det bara, vattenspridarna ville inte riktigt som vi ville om man säger så. Men till sist så blev det hela bra i alla fall. Annars har vi bara börjat klippa på Glasan, så nu är vi på G där om man säger så. Skönt, men samtidigt lite drygt, för sen efter klippningen där så är det dags för ogräs på alla förreningarna :O muppigt. Man längtar inte precis, men det får vi ta då.

Trodde att detta skulle bli en helt vanligt måndag annars, men ack nej. När man kommer hem får man veta att farmor är fortfarande kvar på sjukhuset, vilket nog är bäst för henne just nu. Men sen fick jag veta att pappsen hade skjutit sig i handen med en spikpistol. Så den ena saken efter den andra. Snart är det dags att gå med Frank, den sista turen för idag.

Martin skrev

Usch hoppas hon snart blir bra!<3

Den 2010-07-06 klockan 18:01:53.
http://namnetblevholmberg.blogg.se/

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo