Nyårsafton 2012...

Bättre sent än aldrig det får jag nog säga. För här kommer ett inlägg om förra årets sista dag, nyårsafton. En mycket speciell dag måste jag säga, på många sätt. Inte nog med att man var sådär lagom förkyld, nästintill dunderförkyld. Samt att det var sista dagen på jobbet, kändes faktiskt lite konstigt. Efter att ha varit där sedan juni så kommer man inget annat än sakna det. Speciellt alla underbara kollegor, men även brukarna utan tvekan. Men det finns ju inget som säger att man inte kommer tillbaka igen.
 
Så efter ett sista jobbpass på de jobbet samt för året 2012-12-31 07.00-16.00 så blev man avtackad av sina underbara kollegor, en fin rosa ros samt presentkort på Nova Lund. Sen kom världens bästa älskling och hämtade mig. Dags att styra hemmåt, då det fanns en del att fixa innan våra gäster skulle komma. Nyår i Staffanstorp ;) Men vi hann med gott mått får jag säga, maten, dricken och allt annat under kontroll minsann. Så det blev en lyckad kväll tycker jag allt och maten blev uppskattad. Själv kunde jag inte smaka så mycket så får helt enkelt lita på våra kära gäster. 
 
Sen att få fira nyår med underbara vänner, några av de bästa och världens underbaraste älskling. Kan inte med ord beskriva vad du betyder för mig älskling. Att få avsluta förra året med dig och börja ett nytt tillsammans med dig så underbart ♥ Det finns ingen som är som du älskling, utan dig hade nyår inte blivit så perfekt!
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo