Tette kommer alltid att älska sin Tina<3

Tina jag älskar dig<3
Bästa vänner för evigt!? Det är självklart! Det finns ingen som dig, men jag tycker att du ska tänka över en sak! Finns alltid här för dig och kommer stötta dig! Vill inte att du ska må som du har mått den senaste tiden.

Du mår inte som du mått förr, även om inte du ser de så ser jag och andra det! Vi vill att du ska va som du va innan! GLAD! Du är inte alls lika glad som du har varit. Men som sagt vi bestämmer inte över ditt liv, men de syns på dig att du inte mår så bra som du alltid gjorde innan.

Klart att man kan vara ledsen också ibland men det är inte de jag menar, du är inte samma Tina längre! Klart att vi alla förändras det har jag också gjort, men du mår inte så bra, i alla fall det ser inte ut så! Du måste säga till mig om det är något! Jag finns där för dig. Vill bara att du ska veta de!

Det är i alla fall den uppfattningen jag har fått av de hela! Jag är dock inte ensam om att tycka det! Jag är beredd på att göra vad som för att du ska bli så glad som du var innan!

Jag älskar dig gumman, hoppas du förstår! Jag sitter inte här och skriver det här för att jag tycker att du är dum eller så jag vill bara visa dig att jag bryr mig om dig och att jag vill att du ska vara GLAD! Du är min bästa vän och det kommer du för alltid att va! Jag vill se dig lika glad som du var när vi var och Bowlade, lika glad som du är på bilden här ovan! Jag blir helt ledsen när jag ser att du inte är glad! Jag vill ditt bästa gumman<3

Tette kommer alltid att älska sin Tina<3
martina skrev

detta är nog det gulligaste nogon någonsin har skrivit! Mmm o det stämmer att jag inte är lika glad som jag varit innan jag mår inte så bra men vi snackar på måndag älskar dig gumman o kommer alltid att göra du e min bästa vän!!!! puss på dig

Den 2007-05-26 klockan 18:36:52.
Elinore skrev

Jag ser det också! :( Tina får bli som den gamla glada tina och inte den ledsna tina som fanns i fredags..:(

Den 2007-05-26 klockan 20:31:43.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo