KlimatKampen slut för oss - Men Stockholm nästa!

Karusell
Jaha då var det slutet på vår underbara resa då, när jag fick veta att vi tyvärr inte gick vidare i KlimatKampen, trodde jag att allt var slut, de roliga hade tagit slut just idag! Men ha där trodde jag fel!

Hoppas att det nu är ett bra bidrag som kommer vinna!!!

Fick sedan veta att de som håller i KlimatKampen vill att vi ska åka upp till Stockholm och spela vår underbara låt LIVE! Snacka om att jag inte trodde på det när jag fick veta det! Nice värre, så äventyret är inte slut ännu! Vi ska till Stockholm allihop, alla 12!  Om det nu blir som planerat, får se vad som händer!

Lyckan är stor för så lite, som ni kanske förstår så ser vi oss själva som vinnare! Tänk, vi vann inte men vi får ändå åka till Stockholm troligen, som ett plus i kanten så får vi den stora äran att spela vår sjukt underbara låt LIVE! Kan inte riktigt förstå vad som har hänt!

För mig så känns det som om vi har vunnit allt! Så skoj som vi har haft det under denna tid då vi har hållit på med vår musikvideo så ska vi inte klaga! Är bara så lycklig och otroligt stolt över oss mina underbara vänner! Stockholm här kommer vi förhoppningsvis Emelie, Linda, Simon, Sebastian, Tina, Ellie, Josefin, Sarah, Bea, Anni, Emma och Tette!!! Vi rockar fett!!
VIIIIIII

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo