GLAD!!!

GLAD är ordet som beskriver denna dag! Vet inte riktigt varför men jag är bara så otroligt glad igen! Igår var det rena helvetet, men nu är jag konstigt nog lycklig igen! Som sagt det finns fler strå! Han var bara ett strå på en hel äng, nu får man plocka nästa strå!
Livet går vidare, det är så. Man måste fast det kan vara svårt, men inget och ingen kommer att slå de första, min första stora kärlek! Det finns inte ord för hur mycket jag saknar det som vi hade, men är lycklig nu. För de som vi hade har blivit ett minne för livet, som aldrig kommer försvinna!
Har nu kommit på varför jag är så glad idag! Det är tackvare min underbara Tina som jag fick spendera hela går dagen med och natten dessutom. Mysigt värre, min älskade ?syster?.
Tack för att du finns här för mig när jag behöver dig, jag finns alltid här för dig. Igår var skit för oss båda men vi har alltid varandra och det är så vi klarar oss! Vi i vått och torrt! Nu när jag ändå är inne på vad som har gjort mig så glad idag. Så kan jag ju alltid nämna Stefan som var så gullig och skickade en ur gullig låt till mig innan idag. Är GLAD!!!  

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo