Kärlek i evigheters evighet!

Evig kärlek
Kärlek i evighet som aldrig kommer att försvinna. Inget av det som varit kommer någonsin att försvinna! Du var mitt allt och kommer förbli det! Det finns ingen som kommer ta din plats, tänker på dig varje dag, ibland länge oh ibland inte. Men jag vet du finns alltid där, där uppe i himlen på ett moln du svävar runt. Tycker att det verkar underbart, men vi kunde svävat där tillsamman och levt ett längre liv tillsammans här på jorden.

Men dit lidande tog plötsligt slut, en lättnad för både dig och mig. Den sista tiden vi fick tillsammans var jobbig, men ändå så underbar jag fick tillbringa den tillsammans med dig och det kommer jag aldrig glömma.

Kärlek i evigheters evighet jag har till dig farfar. Min kärlek jag givit till dig jag aldrig kommer ta tillbaka och kärleken som jag skänker dig nu när du inte är mig nära, den kommer för evigt fortsätta flöda!

Att se er två tillsamman farfar och farmor så lyckliga gör ont i bröstet, att veta att ni inte längre får vara tillsammans.  Farmor saknar dig lika mycket som jag! Jag vet! Men ni åter igen kommer träffas, jag vet jag kommer få spendera tid med er i evigheters evighet om ett tag!     

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo