Två underbara Pälsbolls månader idag<3

Tette med A!Erik med B!
Är så lycklig så det inte finns ord! Det har nu varit vi i 2 underbara månader! Det är bara för bra för att vara sant, kan inte riktigt förstå, men en sak som är säker är att jag älskar min Erik med B över allt annat! Han är den enda för mig! Kan inte förstå att tiden gått så snabbt att det redan är 2 månader! Vaknade helt lycklig imorse, då jag viste att jag snart skulle få träffa min underbara älskling.

Underbart är de enda ordet som kan beskriva denna dag, Då den startade med att man träffade sin älskling på stationen som alltid. Sedan gick vi till en affär för att min underbaring skulle hämta ut sitt bankomatkort! Vilket gick fin fint, fortsatte sedan vår färd hemåt. Men vi stannade dock ett par gånger för det var så fruktansvärt varmt/kvavt! 

Vi stannade bland annat i skogen, där vi hade det lite mysigt! Fast att älsklingen hoppade på mig! Vi fortsatte sedan hem till älsklingen, där vi inte ens kom in för vi orka inte vi hamnade som vanligt på stuttsemattan. Vilket var mysig och grymt skönt. Så varmt som det var så, saken blev ju inte bättre när man låg bredvid en heting!

Blev sedan in kallade för det var dags för käk, mycket trevligt att träffa älsklingens familj, men de är alltid lika trevligt! Sen var vi så trötta så vi gick in oh la oss i sängen och hade lite myspys, mer får ni inte veta om den saken! 

Sen var man tyvärr tvungen att bege sig hemåt, vilket var mycket tråkigt! Aww då älsklingen gick oh snackade om att jag inte skulle hinna till tåget oh bla, bla, bla. Men tyvärr så hann jag med tåget, det var till och med försenat. Synd det för annars hade jag fått nanna hos älsklingen<3   

Så ja nu sitter man här då som vanligt helt själv, utan älsklingen. Vill bara vara med honom nu och för alltid. Men tur det att han loggade in på MSN! Annars hade jag ringt honom, för jag saknar honom så mycket redan.

Tette med A Älskar  Erik med B!!!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo