Göteborg - Mamma Mia!


Dag 1 ~ 07-05-17
Haft det helt sjukt underbart, bott på hotell i två dagar är ju aldrig fel! Trevligt sällskap också, hela släkten men delade rum med kusinen Joakim! En tråkig men ganska så lugn bilfärd, upp i inte så roligt väder! Regnade gjorde det dock hela tiden typ, men vi kom fram. Efter att ha stannat två gånger!

Kom vi fram. Då alla sen störtade in på sina rum och fixade till sig, skulle ju iväg och kolla på Mamma Mia! Helt sjukt underbart skoj skulle de bli, mormor och Jocke skulle då ha öronproppar. Tette fick uppdraget att fixa det, så hon sprang efter killen som sålde dem.

Frågade då "Ursäkta mig vad kostar dom?" han var vänlig "20 kr styck" Tette började rota runder i mammsens väska, hittade då myntplånboken och den andre. Tette körde på flirt tekniken! "Asså jag har bara massa en kronor och femtiöringar" Han kollade på henne "Men då kan du få ett par för 10 kr" haha snacka om att kunna charma folket "Okej men jag behöver två par!?" "Men då får du med för 20kr för två"

Sedan efter de där, så fick man veta att killen man snackat med var från Norge, de kunde man tänka sig så som han snackade! Sen så var det dags att gå in, folket behövde då gå på toa. Så Tette fick visa folket var dem skulle! Ohh så skönt nu var alla på plats inne i salen! Rad 21 plats 18-30 satt vi då på! Fick skit bra platser, vi satt nämligen ganska så långt upp! Även här var det en pojk som satt två rader ned som började små flirta med Tette, lite smått pinsamt! Skull ju gå ner för trappan och då var där en tjock gubbe som "råkade" knuffa till Tette men den där pojken tog emot henne snacka om pinsamt!

En helt underbar föreställning, sedan var det dags att åka till hotellet igen, då det var träffa inne på mormor och morfars rum. För att nu var det dags för skumpa och annat smått oh gott innan vi skulle käka. Ohh nu var Tette dock lite pirrig i magen, skulle talet gå bra eller!? Det gick så klart fin fint! Sedan var det dags att ge sig ner till restaurangen för där väntade en tre rätters middag!

Haha det var då Tette och Åsa skulle åka hissen ner till resturangen så kom dem lite fel, haha skulle åka från våning 3 till 2! Men hamnade på våning 5 och 7! Sedan två gånger i entrén, så då var där en som sa "Ni kanske ska ta trappan!?" Haha som vi skrattade! Det hände mycket skoj i dessa hissar! Men vi kom rätt och vi käkade all vår underbara mat som vi hade beställt.

Men kyparen han var då lite smått konstig, han blev sedan rädd för en av mina mostrar, men det var inte så konstigt så som hon skrämde honom och blev arg så! Tette fick sedan flirta lite till, med kyparen för att vi skulle få mer dricka till bordet! Gick naturligtvis mycket bra! Sen var det en del av barnen + Patrik som skulle bada i poolen så då fick vi ta oss dit, vilket var skit varmt!

Men den här gången lyckades vi med hissen i alla fall! Sedan blev det en lång natt inne på mormor och morfars rum där även mammsen höll tal! Mycket fint så klart, sedan så hade vi en livlig diskussion om OKQ8, vilket kanske låter lite skumt, men det var för att morfar hade snackat om sin Rabatkupong som han hade på OKQ8! Då min morbror Patrik föreslog att vi skulle ha "OKQ8 safari imorgon" haha! Många roliga skratt vi fick oss denna kväll! Då mina små kusiner badade skumbad i mormor och morfars bubbelbad! Sedan stuffade alla in på sina rum, smått trötta och lite berusade var vi då allihop! Haha men kollade TV de gjorde jag och kusinen men sen somnade vi gott.

Dag 2 ~ 07-05-18 
Vakande sedan dagen efter och var mycket trötta men stuffade upp 07.30 för att folket skulle tvunget käka frukost 08.00! ojoj kan man ju säga om man är på "semester". Men det var gott och alla var mätta och glada, då vi färdades till rummen igen! Eller in till mormor och morfar där vi hade lite möte, mammsen och barnen skulle sedan bada så de hoppade i poolen. Vi andra satt och kollade vägen hem och till de där vi skulle.

Packade sedan ihop alla våra saker och begav oss iväg från hotellet. Smått trötta, så körde vi lite vilse! Men vi hittade ut igen, åkte sedan båt ut till Nya Elfsborgs fästning! Ganska så kallt men det fick gå, strul med båten blev det dock fick stå oh vänta i ca 30 min! men sen kom den, väl där ute så gick vi en tur där vi fick lite underhållning av tre olika skådespelare! Sedan så tänkte vi ta båten hem igen, men vi fick inte följa med för att man skulle lösa biljetterna i Caféet, men där var en fjomp som hade sagt till oss att vi kunde köpa dem på båten. Så ja det var inte så mycket att göra, vi fick käka lite på Caféet och vänta 1h! sen kom vi i land igen, vilket var skönt!

Nu var vi på G hem igen! Så sjuk skönt, åkte då med mina kusiner! Då vi fick samtal om att vi skulle ha kisspaus, så vi stannade, snackade lite och vi bestämde då att vi skulle stanna på MC och käka! Haha så feta! Sen körde vi hela långa vägen hem! Nu sitter man här hemma efter två underbara dagar i Göteborg! Oj glömt att säga Grattis mormor och morfar till 50 år tillsammans! Kolla gärna min bilddagbok för fler underbara bilder från dessa underbara dagar http://stuttsi.bilddagboken.se/  

Tettes tal till mormor och morfar:
En dag att minnas, en tid att minnas, några år att minnas, inget man glömmer i första taget.

Inte heller vid första slaget, då hjärtat tog ett skutt, då ögonen möttes.

 

Det finns saker som man aldrig glömmer. Hjärnan man aldrig tömmer.

Då kärleken kom genom fönstret och knackade på er dörr.

Kröp runt i kroppen som det aldrig gjort förr.

Som nu fyller varje rum i både mörker och ljus. Då ni sa ja, ni nu lever i kärlens hus.

 

Minnena för evigt stannar kvar, i dagens moderna värld det sägs att man kan radera allt, men

ack nej minnena ni tillsammans har kan ingen annan ta.   

Det är just precis därför som vi tillbringat denna dag tillsammans med er. Vi vet ju alla varför vi är här.

Man kan faktiskt inte hjälpa att man fortfarande är kär.

 

Att hitta någon som man kan hålla kär är inte så svårt, men att hitta någon att dela hela livet med kan vara mycket svårt.

Men att vara lycklig är så mycket värt, att se er lyckliga tillsammans betyder mycket för oss.     

Ni har trotsallt lyckats med att få tre små bär, som var och en har blivit kär.

Skaffat sig små bär, just här vi alla är, både stor och små bär. 

 

Just precis, de ni nu har varit i 50 år, kommer alltid att bestå, även om tiden går. Hoppas ni får många fler lyckliga år, tillsammans som vi också får ta del av.

              

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo