Evighet<3

Kärlek
Känns som en evighet sedan vi träffades sist, men mins det lika klart som om det vore igår. Jag saknar dig något enormt älskling, vet inte vad jag ska ta mig till. Du är det bästa som hänt mig på ett bra tag! Det finns ingen som betyder mer än vad du gör för mig Erik Borgqvist.

Älskling vet inte hur jag ska få dig att förstå att du betyder allt för mig, det är svårt att ge dig så mycket kärlek som jag vill. Du är bara så underbar, hoppas att du förlåter mig, jag kan vara lite kortfattade eller smått irriterad ibland men det är inte på dig. Men förlåt så mycket om du får ta skiten, det blir lätt så eftersom det är dig jag snackar med hela tiden.

Det känns så otroligt skönt att du finns vid min sida i vått och torrt, du är som en bästa vän. Kan inte få nog av dig. Älskar dig bara mer och mer för var dag som går. Snart, snart älsklingen min har vi två underbara pälsbolls månader tillsammans! Kan inte fatta att tiden går så snabbt, men den gör ju det när man har de trevligt!

Ahh med gud vad jag längtar efter dig älskling, vi måste bara träffas på måndag annars kommer jag dö! Så otroligt lycklig när jag är med dig Erik! Det finns ingen annan för mig än du älskling, det kanske verkar så ibland men det är inte sant! Du är den ende för mig!!! Älskar bara dig och ingen annan! Saknar dig så älsklingen min<3              

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo