Ahh död eller vad?

Tette
Ahh död eller vad? Orkar ej mer nu. Bara de ena efter de andra, kan de aldrig ta slut? Kommer fanken få meen för livet! Fast jag har ändå haft lite tur. Men snacka om att må som man mår. Inte nog med att man har sjukt mycket att göra så har man ont i typ hela kroppen, allt på en gång som vanligt. Dör jag inte snart så kommer jag fan aldrig att dö!

Kände mig död redan då jag steg upp ur sängen i måndags, men jag har i alla fall pallat mig till skolan! Så man ska inte va så nu, men snacka om att man är trött. Hatar det bara, usch fy jag vill inte ha ont i hela livet? Är det så det är att ha ont så tycker jag grymt synd om alla stackars människor som ska leva med smärta hela långa livet.

Jag som sitter här oh gnäller, borde nog vara tyst, för det är inte så allvarligt som de låter. Men jag tycker lite synd om mig själv bara, annars är det ganska så lugnt. Har nämligen haft ett prov idag, i Företagsekonomi A som var helt cp, det är skoj med ekonomi men inte när man får ett prov med en massa konstiga frågor som man inte har lärt sig.

Snacka om att man fick skrivkramp, provet skulle ta ca 1h och 30 min för det var hela lektionen som var lagd åt det. Det var ju tänkt så att man skulle ha tyska efter sen i 1h men det blev inte som planerat. Satt och skrev de där jävla provet rent ut sagt i 2 h och 30 min. trodde att jag skulle dö, men jag överlevde konstigt nog. Ahh så jävla stört, jobbigt var det lugnt!

Känner mig ganska så död just nu, inte nog med det helvetet tog inte slut där nej, nu var det bara till att ta sig hem och sätta sig vid datorn för att plugga historia som man ändå kommer på IG eller G på om man har tur. Nej nu får det vara slut på allt de där, ska sluta. Men det kommer inte gå.

Känner mig snart som en skål med fruktsallad, käkar ju för fanken frukt varje dag, hela tiden minst 5 stycken. Ahh men är man trött på mat så får man ju stoppa i sig något annat i stället. Usch nej nu orkar jag inte skriva mer, måste ju plugga! Ahh men jag vill inte men måste, annars blir det ett klart IG! Men de ska gå de har gått innan så de ska gå igen!   

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo