Samhälle^^

pengar
Efterfråga hit och efterfrågan dit. Har nu suttit i snart 2h och läst om "Samhällets ekonomi" Man vet liksom redan ungefär hur den är uppbyggd. Vi har liksom redan snackar om det innan, dels så har vi faktiskt företagsekonomi 2 gånger i veckan, så vi är inte helt ute och cyklar.

Men det tycks inte lärarna tänka på precis. Men får nog stå ut med det i ca 40 minuter till. Vilket skit jämviktpriset, klart att man har fatta att utbudskurvan möter efterfrågan på mitten i ett så kallat diagram. Man är ju inte helt tappad bakom en vagn, även om de kan verka så ibland. Ohh nu har det gått 10 minuter så nu återstår det endast 30 minuter av den här ur tråkiga lektionen. Sen är det bara en lektion kvar, naturkunskap som är trevligt^^ Förmodligen så slutar vi hela 45 minuter tidigare idag, för de har de andra grupperna fått göra och rätt ska va rätt.

Orkar inte sitta i skolan nu mer, tycker att mammsen kan komma oh hämta mig nu, fast hon kommer ju senare. Ikväll ska jag ha myskväll med mammsen och mina mostrar. Ska bli ganska så kul, alltid lika trevligt att snacka skit med dem.

Längtar förstås extra mycket tills i morgon för då ska jag förhoppningsvis träffa min älskling, som jag inte har träffat sedan i fredags, helt fruktansvärt. Men jag överlever, vet att han älskar mig så! Nej nu ska jag läsa de sista i boken, sen bär det av en trappa upp till naturkunskapen! // Tette   

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo