9/5-07 Underbart...

Aww kunde inte bli mer underbart igår. Fick träffa min älskling, jag vet att jag är en dag efter. Men jag orkade inte skriva igår när jag kom hem. Men de kan ju bli så ibland, man orkar inte allt alltid. Fick dock vänta i ca 1h på min älskling igår, men de gjorde inte så mycket eftersom jag tillbringade denna timme med Tina och Sebastian på stan. Jag hade några små ärende som jag var tvungen att fixa.

Vi gick dock först in på Malmborgs och köpte lide saker. Smått gött! Sen gick vi vidare mot en turistbyrå som Tette skulle besöka. Hrm jo de låter kanske lite skumt, men jag var tvungen att ha några broschyrer! Tina hjälpte mig dock att hitta vad jag skulle ha för så klart så ringde min älskling när jag precis kom in på turistbyrån! Men vi fick tag i det vi/jag skulle ha! Vi fick till och med fylla i en liten undersökning! Inte för att vi brydde oss så mycket, men det gick.

Sen gick vi till stationen för att vänta på Erik! Tina och Sebastian fortsatte dock tillbaka till skolan för att Sebastian skulle bli hämtad där! Så kom min älskling, så otroligt underbar. Så klart så kom Tina också tillbaka, vi började gå mot bussen, men vi tog en sväng inom Guldfynd för att kolla på en liten sak, så träffade vi Felicia! Så skoj de va dock ett tag sedan! Sen följde jag och älsklingen med Tina till bussen. Begav oss sedan till vår buss!

Åkte sedan hem eller nej till busstationen i Staffanstorp för min älskling skulle köpa godis inför sitt prov som han skulle ha imorgon. Tycker dock synd om honom, 4h matte också är det nationella också! Usch fy tacka gud för att det inte är jag som ska göra det! Käkade direkt när vi kom hem, hade lite myspys framför TV:n. Så sjukt skönt att bara ta de lite lugnt.

Men i alla fall sen åkte vi in till Lund där vi då träffade Undhammar oh herre gud, fast det var ganska så trevligt! Sen snackade jag lite skit med honom när vi väntade på våra bussar, somnade dock på bussen tur att du ringde älskling. Annars hade jag inte kommit hem, blev dock ute låst i ca 15 minuter men kom in sen. Duschade och lite annat sedan så ringde jag till älsklingen och snackade lite skit ;) Men vill att du ska veta älskling att jag älskar dig!   
Älsklingen skrev

haha jasså han var trevlig?!:P de var inte vad du sa innan;) tack för ännu en underbar dag Tette<3

Den 2007-05-10 klockan 22:23:27.
Tette skrev

Ahh du är lite trög älskling<3 Han är trevlig om man känner honom! Men han är mycket speciell!!!

Den 2007-05-12 klockan 18:43:17.
http://tetteandersson.blogg.se

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo