Stutts med älsklingen<3

Erik<3
Saknar dig bara mer och mer för var dag som går älskling. Det känns som en hel evighet sedan vi sågs sist, fast de var i söndags vi sågs. Vill bara spola tillbaka tiden, så att det skulle vara söndag igen.

Kommer inte få träffa dig på en hel vecka, jag kommer att dö. Vill ju vara med dig nu! Jag vet inte hur jag ska klara mig en hel vecka utan dig!? Vi som hade det så mysigt i söndags, du och jag där ute ;) Kommer aldrig någonsin att glömma denna dag den 13/5 helt underbart, varmt de var det de med.

Men den dagen som för evigt kommer att finnas i mitt minne är den 25 mars 2007! En helt underbar dag, som aldrig kommer i repris. Älskling jag saknar dig bara mer och mer för var sekund som går.

Ahh vad jag blir sur jag skulle inte planerat in något nu på torsdag/fredag, jag skulle ju ha varit med dig min älskling. Men nu e det tyvärr så att jag ska iväg, det är ju inte jag som har bestämt det.

Vill ju vara med dig nu och för alltid, kan inte riktigt förstå hur man kan vara så kär som jag är i dig älskling<3 Älskar dig min underbaring, längtar tills du ringer ikväll så jag får höra din gulliga röst igen, fick ju höra den igår<3
Älsk Erik// Tette   
Erik skrev

Aww d va en underbar dag hihi<3 särskillt på studsmattan:P<3<3 älskar dig<3:)

Den 2007-05-16 klockan 10:06:29.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo